IMG_7635

SCIKiDSprenor este un program stiintifico-distractiv de educatie non-formala in domeniul  antreprenoriatului,  dedicat copiilor.

Copiii vor intra extrem de repede in universul antreprenorial prin capacitatea lor nativa de a visa exersand transformarea visurilor in realitate.

Ei vor descoperi ca cele mai importante recompense sunt experientele acumulate in urma initiativelor si nu doar rezultatele financiare, de asemenea vor afla ca cele din urma, nu trebuie sa reprezinte motivatia initiala ci o consecinta fireasca unei activitati bine initiate, realizate si finalizate.

Copiii exploreaza, descopera, se intreaba, dezvolta roluri în afaceri pentru ca in final sa castige experienta antreprenoriala și sa devina capabili prin ei insisi sa-si construiasca drumul antreprenorial intr-un stil propriu, original si prietenos .

Dezvoltam programul antreprenorialaintr-un mod adecvat caracteristicilor fiecarui copil in parte, facand apel la teoria inteligentelor multiple. Abordam astfel conceptul prin activitati potrivite cu fiecare inteligenta predominanta in parte, combinand cu succes, muzica, tehnici teatrale, experimentele si jocurile spre a putea oferi o experienta plina de bucurie fiecarui copil in parte.

SCIKiDSprenor devine in acest fel o experienta memorabila si un reper de succes in orice initiativa ulterioara a copilului ce va deveni la un moment dat adult.