Program: 

1. Centrul Edulier 

logo-centru  Scopul Centrului Edulier este să-i ajute pe copiii cu dificultăți de învățare- scris, citit, calculat, memorat- să își atingă potențialul în educație, prin oferirea accesului la evaluare de specialitate, învățare personalizată și servicii de suport. Dacă primesc sprijin adecvat și întelegere, copiii cu dificultăți de învățare pot trece mai ușor peste stările de descurajare și de anxietate, le crește stima de sine și reușesc cu ușurință să îndeplinească cerințele școlare. 
12.00- 20.00 Testare IQ,  jocuri interactive, Învățare digitală, terapie cu animale. Invitat special, cățelul terapeut Verdi

2. Lego Promenada

lego

In 17 octombrie 2013 s-a deschis primul Magazin Certificat LEGO® din România in Promenada Mall din Bucuresti. Aici gasiti mult asteptatele obiecte personalizate cu logo-ul marelui brand: brelocuri, cani, solutii de organizare, accesorii pentru birou si multe altele. Pe rafturile colorate ale magazinului va întâmpina întreaga gama de seturi LEGO si tot aici aveti posibilitatea de a va crea propria minifigurina. Designul magazinului este marca inregistrata LEGO.
12.00- 20.00 Lego Table  (Sâmbătă, Duminică)
15.30-16.30 Lego Story telling ” Povestiri istorice”  (Sâmbătă)
15.30-16.30 Lego Story telling ” Povestiri istorice”  (Sâmbătă)
12.00-13.00 Lego SCI Telling ” Să construim un vulcan” (Duminică)
15.30-16.30 Lego Story telling ” Povestiri orășenești”  (Duminică)

3.Active Bricks

_logo_active_bricks Atelierul de robotică Active Bricks este plin de mici semințe pe care le poți cultiva și transforma în adevarate minuni.
La atelier vom combina joaca pe covor cu piese de plastic cu programarea și inteligența artificială. Vom creea roboți care încet, încet vor învăța, alături de tine, să îndeplinească misiuni simple întâi telecomandați, apoi programați autonom.
Pornind de la o mână de piese, vom explora mecanisme simple, precum roțile dințate și îmbinarea lor, scripeții, camele și pârghiile. Odată stăpânite tehnicile de baza, ele pot fi potențate cu ajutorul cărămizilor inteligente EV3.
13.30-15.30 Lego Tech construcții automobile. Se vor urmări noțiuni mecanice, impactul roților dințate asupra vitezei de deplasare și asupra rezistenței construcției.
img_7276